А як жаж павага да Закону???

Нешта я не бачу абураных калег вышэй згаданага чорнага "калегі", якія б закляймілі яго самымі бруднымі словамі.

Модераторы: Amigo_BY, Грiгорiй, balu, cmasby, dinoeL, Пётр, palexa
Хватает чешуи. Конечно не в дурных количествах, как в России, но десятка полтора за сезон попадается.cmasby писал(а):Согласен. Чешуи мало. Сужу не только по себе...
Кто - нибудь угомоните этого мммм праведника....Custorz писал(а):Ну і хто там казаў пра чэсных копараў, якія не лезуць на археалагічныя помнікі? Спадар Dinoel неблагі такі шурфік зрабіў менавіта на паселішчы.![]()
А як жаж павага да Закону???![]()
Нешта я не бачу абураных калег вышэй згаданага чорнага "калегі", якія б закляймілі яго самымі бруднымі словамі.
Напэуна кожны шукае месцы, дзе калiсьцi жылi людзi, гэта значыць селiшчы. Няма нiякага сэнсу шукаць у голым полi. Калi нехта лiчыць, што усе падобныя месцы павiнны стаць гiстарычнымi помнiкамi, то хутка не застанецца месца, дзе ступiць нагой. А "белыя" археолагi, пэуна, маюць мiльярды далярау сродкау, каб даследаваць кожную чорную пляму на полi. Лiчу, што менавiта гэдкiя малазначныя месцы паселiшч невядомага часу i паходжання павiнны быць асноунай мэтай аматарскага пошуку. А калi ужо аматар трапiць на нейкую сэнсацыю, то таямнiцай для навукоуцай гата наурад цi застанецца. Часцей форумы скарбашукальнiцкiя чытаць трэба на карысць сабе i навуцы.Custorz писал(а):Ну і хто там казаў пра чэсных копараў, якія не лезуць на археалагічныя помнікі? Спадар Dinoel неблагі такі шурфік зрабіў менавіта на паселішчы.![]()
А як жаж павага да Закону???![]()
а я бы пшеворскую глазчатую фибулу (с картофельного поля) просто подарил науке с координатами и др. описанием, но архам ведь это не надо...vitaut-09 писал(а):походотайствовать чтобы любителей МД узаконить, тогда бы многие предметы может быть попали в учебники по истории "бацькаўшчыны"