да я про ночного бойца в Москву собирающегосякамчадал писал(а):Я от Витебской , подписался, а морды бить предпочитаю в режиме реального времени.

Модераторы: Amigo_BY, Грiгорiй, balu, cmasby, dinoeL, Пётр, palexa
да я про ночного бойца в Москву собирающегосякамчадал писал(а):Я от Витебской , подписался, а морды бить предпочитаю в режиме реального времени.
Бойца вы в том товарище увидели! За искренность слов не сомневайтесь, я не гордый подожду пока джамшут приедет. И в эту тему насрать решили. А по теме разьясните что к чему. Я подпишусь!konan писал(а):да я про ночного бойца в Москву собирающегосякамчадал писал(а):Я от Витебской , подписался, а морды бить предпочитаю в режиме реального времени.
так чего там получается ,ты,Камчадал,я и еще кто-тоsilver75.75 писал(а):По Витебской уже давно отметился
Трэба яшчэ людзі.Віцебская вобласць --- 5
Магілёўская вобласць --- 2
Гомельская вобласць --- 8
Гродзенская вобласць --- 5
Брэсцкая вобласць --- 4
Мінская вобласць --- 4
Мінск --- 9
Я по Витебской могу подписаться , если надоDamian_x писал(а):Нішто так не павышае актыўнасць людзей, як статыстыка.
Трэба яшчэ людзі.Віцебская вобласць --- 5
Гомельская вобласць --- 8
Гродзенская вобласць --- 5
Брэсцкая вобласць --- 4
Мінская вобласць --- 4
Мінск --- 9
Damian_x писал(а):Neon, konung, Игорь 54, andreff - інфу атрымаў і адпісаўся.
konan, інфы Клауса Мюллера ў мяне няма. Так што, калі жаданне не прапала, то скіньце акутальныя данныя мне.
На дадзены момант:
Трэба па 10 чалавек ад 4 абласцей і Мінск.Віцебская вобласць --- 3
Гомельская вобласць --- 7
Гродзенская вобласць --- 4
Брэсцкая вобласць --- 4
Мінская вобласць --- 4
Мінск --- 8
Чым больш людзей, тым прасцей будзе ў падпісанні дакументаў для падачы ў МінЮст.Tanzilit писал(а):Я по Витебской могу подписаться , если надоDamian_x писал(а):Нішто так не павышае актыўнасць людзей, як статыстыка.
Трэба яшчэ людзі.