Помогите оценить !!!!
Модераторы: Amigo_BY, palexa, remus, КОТТ
Re: Помогите оценить !!!!
Це як коли я відписую заголовок міняти неможна?
А в москву невіддав бо в мене був покупець в Германії на дуже хорошу сумму просто зірвався через ах.........шого посередника який спочатку захотів 10000$ за свої послуги потім 20000 , а накрилось все тим що він ще з німців захотів получити гроші( - нажаль поки я такого хорошого покупця на всю колекцію незнайшов(

wildsiava писал(а):А в москву невіддав бо в мене був покупець в Германії на дуже хорошу сумму просто зірвався через ах.........шого посередника який спочатку захотів 10000$ за свої послуги потім 20000 , а накрилось все тим що він ще з німців захотів получити гроші( - нажаль поки я такого хорошого покупця на всю колекцію незнайшов(
хочеться побачити тоді всю колекцію. для оцінкиwildsiava писал(а):А в москву невіддав бо в мене був покупець в Германії на дуже хорошу сумму просто зірвався через ах.........шого посередника який спочатку захотів 10000$ за свої послуги потім 20000 , а накрилось все тим що він ще з німців захотів получити гроші( - нажаль поки я такого хорошого покупця на всю колекцію незнайшов(

dd
читаю и плАчу

когда государству от меня чего-нибудь нужно оно называет себя Родиной.......
Мы идём широкими полями
на восходе утренних лучей....
Зайди в "Аукцион "Металлопластики"-будет еще веселееКазакъ писал(а):читаю и плАчу![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Немає проблем оцініть мені цей знак і я викладу всю колекцію - 7 знаків
Та ни! Сначала все знаки-потом оценкаwildsiava писал(а):Немає проблем оцініть мені цей знак і я викладу всю колекцію - 7 знаків

я бачу новодел с глямурнай эмаляю и конченой крепёжной проволокой 

Скинь свою пошту я тобі перекину