У паўночных краях
Модераторы: Amigo_BY, Грiгорiй, dinoeL, Пётр
Re: У паўночных краях
Вот так!Хочешь-верь,хочешь -не верь.nordland писал(а):Здань?Прыкольна

маладец
Отлично тезка. Продолжай в том же духе.Ну а Мама пускай по чаще звонит. Ну и вы комрады, не забывайте своих Мам, звоните, приезжайте, приходите к ним в гости.Удачи. Володя, я так понял у тебя начался отпуск? Пусть погода сопутствует тебе, да всем нам. 

Валодзя, дзякуй за добрыя словы!Garret350 писал(а):Отлично тезка. Продолжай в том же духе.Ну а Мама пускай по чаще звонит. Ну и вы комрады, не забывайте своих Мам, звоните, приезжайте, приходите к ним в гости.Удачи. Володя, я так понял у тебя начался отпуск? Пусть погода сопутствует тебе, да всем нам.

У свой час, на сваёй зямлі
Раніца. Вакзал. Бабуля корміць галубоў. Чамусьці ад такой карцінкі хочацца думаць толькі пра добрае

А далей - класіка. Дарога, дарога, дарога... Бо па палях і пахадзіць асабліва няма дзе

А тут яшчэ жонка сказала: Мне твае манеткі пофігу, але каб без суніцаў не вяртаўся.
Жонку люблю, таму прыйшлося застопіцца на сонечных палянках

Паміж ягад штосьці выскоквала, але настройвала на мінімум

А тут і гаспадар падпоўз, прашыпеў: Усё ўжо выкапалі
Не прывыкаць

Было ўражанне, што апынуўся на лініі агню - стралялі кучна
Пофіг дым - затое жонка з ягадамі

Усім - сунічнага настрою і жалезнай волі

А далей - класіка. Дарога, дарога, дарога... Бо па палях і пахадзіць асабліва няма дзе

А тут яшчэ жонка сказала: Мне твае манеткі пофігу, але каб без суніцаў не вяртаўся.

Паміж ягад штосьці выскоквала, але настройвала на мінімум

А тут і гаспадар падпоўз, прашыпеў: Усё ўжо выкапалі

Было ўражанне, што апынуўся на лініі агню - стралялі кучна

Усім - сунічнага настрою і жалезнай волі

nordland писал(а):Усім - сунічнага настрою і жалезнай волі

У каждого бродяги свой барабан!

Чарніц мала, а вось суніцы ў самым соку, як мёдstroz писал(а):Карина с ягодками хоть в раму вставляй.аж облизнулся

Праспіць той, хто любіць канапу і тэлевізар з кампом, а нашай долі будзе болейDALWITZ писал(а):nordland писал(а):Усім - сунічнага настрою і жалезнай воліУзаемна !!!