Просто такой кусочек тапорика мы там находили.kopar писал(а):Скарбашукальнік писал(а):Не с Войгеты ли?kopar писал(а):![]()
![]()
Там буржуйского добра на многие тыщи!
Находки весна 2012
Модераторы: redflag, Amigo_BY, balu, cmasby, dinoeL
- Скарбашукальнік
Re: Находки весна 2012
Хто ты гэткі? — Свой, тутэйшы. Чаго хочаш? — Долі лепшай. Якой долі? — Хлеба, солі. А што болей? — Зямлі, волі. Дзе радзіўся? — У сваёй вёсцы. Дзе хрысціўся? — Пры дарожцы. Чым асвенчан? — Кроўю, потам. Чым быць хочаш? — Не быць скотам.
Не знаю как у вас, а у нас листики рядовые находки и поподаются часто.kopar писал(а):Столько крестиков у нас? Не верю!

Смотри куда идешь, а то придешь туда куда смотришь.
- Rabbit Eggs
Гэтае так. З аднаго хутара здымау ураджай у 3-4 экзэмпляра. Мммм... У Ровах так было...Сережка. писал(а):у нас листики рядовые находки и поподаются часто.
(!)УВАГА(!) Паведамленне загаворана!
Мадэраванне дадзенага паведамлення прывядзе да палавога бяссілля ці венерычным захворванням.
Мадэраванне дадзенага паведамлення прывядзе да палавога бяссілля ці венерычным захворванням.
В прошлые выходные на одном хуторе у меня было 3 листика у Salutа 2 листика.Rabbit Eggs писал(а):Гэтае так. З аднаго хутара здымау ураджай у 3-4 экзэмпляра. Мммм... У Ровах так было...Сережка. писал(а):у нас листики рядовые находки и поподаются часто.
Смотри куда идешь, а то придешь туда куда смотришь.
- Скарбашукальнік
Не веришь, потому, что тебе такие места не попадались. Вот я раз попал на такое место. Возле Плещениц, в сторону Зембина, называлось по моему Отрубок. Так вот напротив через ручей, на горочке, я крестиков собрал около 40-50 штук.kopar писал(а):Столько крестиков у нас? Не верю!
Хто ты гэткі? — Свой, тутэйшы. Чаго хочаш? — Долі лепшай. Якой долі? — Хлеба, солі. А што болей? — Зямлі, волі. Дзе радзіўся? — У сваёй вёсцы. Дзе хрысціўся? — Пры дарожцы. Чым асвенчан? — Кроўю, потам. Чым быць хочаш? — Не быць скотам.
За пять лет копа ненашёл ниодного медного крестика. Медальёны поднимал, серебренные крестики тоже, а медные нет. Парадокс однако.
На месцы аршанская бітвы - ралля.
Забруджана рэчка Крапіўна - дзе вораг тануў.
Па берагу рэчцы дачы мясцовых зямлян.
Аб бітвы тае з іх нікто і ніколі ня чуў.
(Андрэй Мельнікаў )
Забруджана рэчка Крапіўна - дзе вораг тануў.
Па берагу рэчцы дачы мясцовых зямлян.
Аб бітвы тае з іх нікто і ніколі ня чуў.
(Андрэй Мельнікаў )
- Сват SVATa
Поддерживаю трёп 100 пр ну если только за месяцkopar писал(а):Столько крестиков у нас? Не верю!

Ты с этой дупой сем пил заморский если не помнишь- сараван @ dimon1945