Направления деятельности РОО в тезисах
Модераторы: Amigo_BY, Грiгорiй, balu, cmasby, dinoeL, Пётр, palexa
Re: Направления деятельности РОО в тезисах
Botan
и?
о чём тогда Дамиан вещает? Если всё х..во, то смысл в его телодвижениях?
и?
Драйвер вырвался на свободу 

"Я просто обожаю Белклад 
(с) future1975

Вот непонятные, в первом посте написано чем общество будет заниматься, и делать это будет коллегиально собираясь, общаясь, ставя задачи, принимая решения оно будет развиваться.zemlekop писал(а):Так я же и просил написать чем собирается заниматься общество. Именно то, что собирается делать. И написать для того, чтобы ди увидели, что и как намеряны делать. А направление деятельности, которое будет написано для официальных документов- это совершенно другое.Damian_x писал(а):Спадарства!
Я не дурань, каб пісаць "лабіраванне дзейнасці, якая супярэчыць дзейснаму заканадаўству".
Таму пішу пра ініцыятывы, якія павінны вярнуць капальнікаў у прававое поле.
Нельга абяцаць таго, за што ты толькі змагаешся. Таму і не абяцаю.
Каб чалавека ў прыборам зрабілі часткай навукова-даследчага апарату, трэба мець пэўны пазітыўны імідж і рэпутацыю. Не будзе ніколі, як раней, не дазволяць безкантрольна хадзіць па палях. Але калі выпрацаваць пэўныя ўмовы - то гэта рэальна. Як вы не бачыце гэтай відавочнай акалічнасці?! Гэта не значыць, што справа не мае сэнсу, гэта значыць, што трэба зайсці з іншага боку!
Я просил написать реальные действия, так сказать для внутреннего пользования.
Вношу предложение внести некий возрастной ценз...
XP DEUS 4.1+D28(11")+ БП ухи+ пин Mars MD.
есть повод, пиши номер тела, отметим!konan писал(а):Драйвер вырвался на свободу

не не могу утром за руль 

"Я просто обожаю Белклад 
(с) future1975

как знаешь, мне 2 дня не за руль 

везетqwe писал(а):как знаешь, мне 2 дня не за руль

"Я просто обожаю Белклад 
(с) future1975

Блин ... ребята .. все просто..qwe писал(а):Botan
и?
постановление принято - копать нельзя - мы все черные копатели,
но я не хочу что б меня так обзывали, и буду искать некий диалог с властями что б не капать - а заниматься приборным поиском.
Как будут развиваться события...??? Ни кто не знает.
Может в ходе деятельности появятся некоторые варианты решения общих вопросов,
может нет, но двигаться надо.
XP DEUS 4.1+D28(11")+ БП ухи+ пин Mars MD.
Давайце скончым гэты цырк на дроце.
Калі нехта не разумее сутнасці праблемы, хай застаецца пры сваім. І так ідэйных супраціўнікаў хапае, каб яшчэ з капальнікамі спрачацца. Не, значыць, не. Абыдземся без вас.
Калі ж ёсць тыя, хто разумее і хоча знайсці выйсце з гэтай сітуацыі, далучайцеся.
Я год займаўся перапіскай з дзярж.органамі і дайшоў да круглага стала. Бяда, што той момант я быў звычайным капальнікамі, за якім афіцыйна нікога не было. З кім было весці перамовы чыноўнікам? Трэба арганізацыя. Не барзая. Без гнілых пантоў. Без бескампрамісных патрабаванняў, бо гэта ПЕРАМОВЫ. РГА я заняўся паўтары месяцы таму. І ад папярэднікаў мала што атрымаў ў дапамогу. Якія да мяне прэтэнзіі? Што спрабую нешта змяніць да лепшага? Што не ідэальны лідэр?! Толькі наяўнасць людзей, якія разумеюць праблему, падтрымлівае жаданне працягваць гэту справу.
Не хочаце дапамагаць і самім нешта зрабіць? Сыйдзіце з-пад ног. Вось што я магу вам сказаць.
Калі нехта не разумее сутнасці праблемы, хай застаецца пры сваім. І так ідэйных супраціўнікаў хапае, каб яшчэ з капальнікамі спрачацца. Не, значыць, не. Абыдземся без вас.
Калі ж ёсць тыя, хто разумее і хоча знайсці выйсце з гэтай сітуацыі, далучайцеся.
Я год займаўся перапіскай з дзярж.органамі і дайшоў да круглага стала. Бяда, што той момант я быў звычайным капальнікамі, за якім афіцыйна нікога не было. З кім было весці перамовы чыноўнікам? Трэба арганізацыя. Не барзая. Без гнілых пантоў. Без бескампрамісных патрабаванняў, бо гэта ПЕРАМОВЫ. РГА я заняўся паўтары месяцы таму. І ад папярэднікаў мала што атрымаў ў дапамогу. Якія да мяне прэтэнзіі? Што спрабую нешта змяніць да лепшага? Што не ідэальны лідэр?! Толькі наяўнасць людзей, якія разумеюць праблему, падтрымлівае жаданне працягваць гэту справу.
Не хочаце дапамагаць і самім нешта зрабіць? Сыйдзіце з-пад ног. Вось што я магу вам сказаць.
Хто шукае, той знаходзіць.
Калі гэта - ўся моц нашага гінучага роду, капальнікі заслугоўваюць "смерці".
Калі гэта - ўся моц нашага гінучага роду, капальнікі заслугоўваюць "смерці".
круглый стол ты проиграл, давай будем честными!Damian_x писал(а):Давайце скончым гэты цырк на дроце.