клен писал(а):Gexagen писал(а):Это мой перстак
Мыкола и Ker Laeda свидетели, я вместе с ними покупал На 30-и летие

и я мимо проходил

видел как вы покупали

От напомнили вы мине адзин стары анигдот....

Вобщэм адзин очэнь абиспечаны и ниаднакратна судзимы чалавек ,купауся няцрэзвы на адном пляжы ,да так што пацярал ,а можыт проста забыл свой "малинавы спинжак" и "болт рыжы" - нядяшовай цаны....

А мима прахадзяшчы бомж нашоу усе гэта ,надзеу на сабе и быу такоу ....Пратразвеу назаутра "прыблатнены пантарэз" пазвау сваих друзей бандюкоу и гаварыт:-"братва" спасайця бяспрэдзельшчыки спинжак и пячатку скрали ...Нада паймаць и и"наказаць"!

Бандюки значыцца увесь горад перапалашыли ,паймали бамжа ,у багажник кинули и прывязли к "людзям " на суд "па паняциям".....

Сабралась многа "полушарсцяных" и "блатных " разных ну и "пантарэз" прыехау ,дзеля апазнания свайго " скрадзеннага прыкида"...Рышали рышали и рышили перад смерцю "злодзея бамжа" дапрасиць ,ну там "че по чем - кахей с мячем" типа....Гаварат раскажы "бамжара" як табе "барахло "дасталося !

А бомж и гаварыт : иду мол па улице .сматру мужык пьяны ляжыць у спинжаке ,з балтом рыжым -чотки такой!Дык я з яго спинжак з балтом зняу ,а так как дауно бяз жонки скитаюся ,савиршил над тым мужыком насильствинны палавы акт ,пака нихто нивидзиу....

Услышау усе ета "пастрадаушы блацюк" и гаварыт "братве "сваей : " не пацаны ! Пасматрэл я павнимацильней - и спинжак у мене пашыра быу и пячатка памасиуние....."