Есть такое удивительное государство-"Зазеркалье".rvn писал(а):У нас и про тунеядцев есть закон и много других
СМІ пра пошук, калекцыі і Ўказ №485(указ "О ТРЁХ ЧЕРЕПКАХ"
Модераторы: Amigo_BY, Грiгорiй, balu, cmasby, dinoeL, Пётр, palexa
Re: СМІ пра пошук, калекцыі і Ўказ №485(указ "О ТРЁХ ЧЕРЕПКА
А бронепоезд наш стоит в депо...
Вы такі ведаеце у кагоCustorz писал(а): Але як яны іх правозяць праз мяжу? Трэба будзе запытацца пры нагодзе ў аднаго "вядомага калекцыянера"...

Ад прадзедаў спакон вякоў
Мне засталася спадчына;
Памiж сваiх i чужакоў
Яна мне ласкай матчынай
Мне засталася спадчына;
Памiж сваiх i чужакоў
Яна мне ласкай матчынай
Падаецца, Вы не зразумелі тое, што Вам адказалі.rvn писал(а):Вопрос в другом: почему ввоз исторических ценностей в страну - это плохо?
Гэта не беларускае ноў-хаў, а сусветная практыка.
http://www.conventions.ru/view_base.php?id=1024
Errare humanum est
большая часть наших "дябилау" которые что либо везут из/в РБ, даже не удосуживается просмотреть списки разрешенных и ограниченных к ввозу/вывозу предметов.
Ад прадзедаў спакон вякоў
Мне засталася спадчына;
Памiж сваiх i чужакоў
Яна мне ласкай матчынай
Мне засталася спадчына;
Памiж сваiх i чужакоў
Яна мне ласкай матчынай
А вы че,думаете все отправления вскрывают с целью пополнения бюджета двунделем Н2..?..LexaLexa писал(а):а почему их задерживают именно на белоруской таможне ? это же достояние Нидерландов, раз от туда пришло. пусть они и задерживаютBelarus писал(а):Подобные посылки задерживают очень часто, только что информация практически не попадает в интернет

Куплю Пукли, Сердца, Полумесяцы! Гренады номерные! Всё на 1812г!
- silver75.75
https://charter97.org/ru/news/2017/1/25/238778/Ничего позорного в этом не вижу
Не знаю,как сейчас оплачивается сезонная работа школьников,раньше выходило не плохо. + Свои карманные деньги. Хотя нынешнему поколению более сподручно с" айпидронами" гоняться за пакемонами 

Он же Ёська.
Даўно пара напісаць памятку калекцыянеру "Як купляць і прадаваць за мяжу манеты і іншыя прадметы, якія маюць гістарычную каштоўнасць".
Не казаць, што ёсць нейкі закон, а па пункцікам выкласці, што і як.
Калі ў свой час займаўся рэканструкцыяй, на даспехі і зброю атрымлівалі паперку з МінКульта, што вырабы не з'яўляюцца гісторыка-культурнай каштоўнасцю, каб на мяжы не было праблем. Такое ж павінна быць і астатнімі рарытэтамі. Толькі хто такія паперкі за мяжой дасць з дазволам на вываз?
Калі ў свой час займаўся рэканструкцыяй, на даспехі і зброю атрымлівалі паперку з МінКульта, што вырабы не з'яўляюцца гісторыка-культурнай каштоўнасцю, каб на мяжы не было праблем. Такое ж павінна быць і астатнімі рарытэтамі. Толькі хто такія паперкі за мяжой дасць з дазволам на вываз?

Хто шукае, той знаходзіць.
Калі гэта - ўся моц нашага гінучага роду, капальнікі заслугоўваюць "смерці".
Калі гэта - ўся моц нашага гінучага роду, капальнікі заслугоўваюць "смерці".
Вот зарегите общество и первый запрос от юр.лица депутату ИА.вот с таким вопросом.Про вывоз,ввоз,регу.Главное спрашивать и скока стоит и кому давать?Бо возникают сомнения как в народной пестне про " а томулиядавала" Физ.лицам он не ответит,бо это чк.,а искателям-детектористам может и снизойти..Damian_x писал(а):Даўно пара напісаць памятку калекцыянеру "Як купляць і прадаваць за мяжу манеты і іншыя прадметы, якія маюць гістарычную каштоўнасць".
Куплю Пукли, Сердца, Полумесяцы! Гренады номерные! Всё на 1812г!
Я на сколько понимаю - ввоз нумизматического материала не ограничен и без разрешительных документов, но с обязательным декларированием. А вот с легальным вывозом - проблема.Custorz писал(а):Ёсць пералік прадметаў, перавоз (перасылка) якіх праз мяжу Мытнага саюза забаронены (абмежаваны). І ня важна, ў якім накірунку. http://gtk.gov.by/ru/regulation/1628356 ... ranichenihrvn писал(а):Вот вижу уважаемый Custorz здесь присутствует. Может он поделится своим мнением?
http://systemaby.com/docs/bittd/dk-4v7ozr.html
Закон ёсць закон.
Асабіста я лічу, што павінна існаваць легальная магчымасць перамяшчэння нумізматычнага матэрыялу. Магчыма, яна і ёсць. Тут юрысты ёсць, быць можа, яны ведаюць.