У паўночных краях
Модераторы: Amigo_BY, Грiгорiй, dinoeL, Пётр
Re: У паўночных краях
Душевно
Чтоб форум был интересным, нужно самим участникам быть интересными и писать интересно. Всё будет нормально, просто нужно немного времени, чтоб привыкнуть к тому, что тут теперь есть модерация.
Петрович
Петрович
Зіма лютуе. За ноч наваліла сьнегу, мароз -20, і яшчэ завея няхілая...
Вось такія сны бываюць, а ў рэале - божая кароўка аджыла ад спячкі і просіцца ў палёт 
Калі ўжо букашкі на волю рвуцца, то чым чалавек горшы
Сабраўся - пайшоў 
Прыйшоў на поле і быў у шоку
Раней, калі бачыў сляды канкурэнта, хай сабе і з напарнікам, гэта не напружвала. А зараз, такое ўражанне, што на поле выходзіць уся сям'я, прыхапіўшы ўсіх сваякоў як па лініі мужыка, так і жонкі.
Поле выглядае, як выбіты ток, з кучай ям, дзе валяецца разнакалібернае жалеза
Пайшлі вы на нах. хз такім копам, сказаў я сам сабе і перайшоў на бліжэйшы хутарок
Нес казаць, што валам паваліла, але сам факт, што тупы табун сюды не дабраўся, надаваў аптымізму
Краявідаў як такіх тут няма, таму выбачайце за адсутнасьць прыгожых карцінак
Проста поле бою 
Чужога не забраў, свайго не прапусціў, клёў ёсць - ну і добра
Будзе лепей, калі падымеш задніцу з канапы
!

Калі ўжо букашкі на волю рвуцца, то чым чалавек горшы

Прыйшоў на поле і быў у шоку

Нес казаць, што валам паваліла, але сам факт, што тупы табун сюды не дабраўся, надаваў аптымізму

Краявідаў як такіх тут няма, таму выбачайце за адсутнасьць прыгожых карцінак

Чужога не забраў, свайго не прапусціў, клёў ёсць - ну і добра

Будзе лепей, калі падымеш задніцу з канапы

У свой час, на сваёй зямлі
nordland писал(а): А зараз, такое ўражанне, што на поле выходзіць уся сям'я, прыхапіўшы ўсіх сваякоў як па лініі мужыка, так і жонкі.

"Я просто обожаю Белклад 
(с) future1975

-
nordland
Да уж, развелось нашего брата немерено.. Сам раньше столько народу в полях не видел, как за этот год и причём все новые лица. Надо на полях разбрасывать листовки с современными ценами на какалики, может хоть так конкурентов отвадить?
П. С. За тему спасибо, смотрю и читаю с удовольствием
Да уж, развелось нашего брата немерено.. Сам раньше столько народу в полях не видел, как за этот год и причём все новые лица. Надо на полях разбрасывать листовки с современными ценами на какалики, может хоть так конкурентов отвадить?

Куплю шильды советских ретро автомобилей.
Да, з прыборамі - поўны пісец. Хаджу па полі, дзе арэ трактар. Механізатар спыняе сваю працу, вылазіць з кабіны, падыходзіць: - Ну як? - Ды паціху, пару какалікаў - Сур'ёзна? Бля, ня думаў, бо мы ж з мальцамі тут ужо ўсё выбіліkonan писал(а):nordland писал(а): А зараз, такое ўражанне, што на поле выходзіць уся сям'я, прыхапіўшы ўсіх сваякоў як па лініі мужыка, так і жонкі.
Так оно и есть,меня недавно ГАИ тормознули на проселке спрашивали какой прибор купить лучше

Па ідэі, знаходак усё менш і аматараў павінна быць менш, а ніфіга. Тры дні таму вылез адзін з машыны пацікавіцца: Многа жалеза? - ды ну нах, не капаю! - Очань зра, я тут 2 тоны падняў, а на мелач (манеты) у меня прыбор не настроен))))Шмурдячник писал(а):nordland

-
Дык тым лепш, няхай збирають усе жалеза, нам будзе ляхчэй манетки збиратьnordland писал(а):Шмурдячник писал(а):
Па ідэі, знаходак усё менш і аматараў павінна быць менш, а ніфіга. Тры дні таму вылез адзін з машыны пацікавіцца: Многа жалеза? - ды ну нах, не капаю! - Очань зра, я тут 2 тоны падняў, а на мелач (манеты) у меня прыбор не настроен))))

Куплю шильды советских ретро автомобилей.
Апошнім часам ўсё больш за мяжою быў, дык нарэшце размяў косткі на родных палетках

Месца недалёкае, добра знаёмае і спадзяванняў вялікіх няма, але ж нешта пазвоньвае...
Дзянёк панылы, хутары зашыліся ў траве і нават прысядзібныя дрэвы не дапамагаюць
У эфіры - цішыня
Хоць святых пакліч на дапамогу
Куды пайсці, куды падацца?
Да абеду пашатаўся і троху драбязы насабіраў
Азадачыла манетка. Няўжо і ў часы НЭПа займаліся фальшаваннем такіх капеек? Царскія сустракаў, савецкія падробкі - упершыню
Не свінец, метал лёгкі, звінела, як нікель...
Усім поспехаў у палях!

Месца недалёкае, добра знаёмае і спадзяванняў вялікіх няма, але ж нешта пазвоньвае...

Дзянёк панылы, хутары зашыліся ў траве і нават прысядзібныя дрэвы не дапамагаюць

Хоць святых пакліч на дапамогу

Куды пайсці, куды падацца?

Да абеду пашатаўся і троху драбязы насабіраў

Азадачыла манетка. Няўжо і ў часы НЭПа займаліся фальшаваннем такіх капеек? Царскія сустракаў, савецкія падробкі - упершыню

Усім поспехаў у палях!

Нормально
, скоро свежие грядки появятся ...и заживём как раньше

У каждого бродяги свой барабан!