Мяне, у сваю чаргу, цікавяць месца і абставіны знаходкі. Пішыце ў лічку

Модераторы: Грiгорiй, palexa, remus
Не, Саід, гэта не з той тэмы манетка. Лягенды на ёй нармальныя, не фантастычныяSayd писал(а):Андрейка, тут на форуме, совсем недавно, была почти такая-же тема... Я искал, но найти чё-то не смог...Суть та-же, не могли определить... Оказалось, это чеканили по заказу для рыцарских "реставраторов"...
![]()
А дебатов было - чуть до ругни не дошло...
Не, я ведь не доказываю, тем более в нумизматике я полныйCustorz писал(а): Не, Саід, гэта не з той тэмы манетка. Лягенды на ёй нармальныя, не фантастычныя
На рэверсе "VIRTVS AVGG ET CAESS NN, Mars advancing right carrying spear & trophy"
Але...
Магчыма, фота дрэннае?
Нашё я её на ничем не примечательном поле,где-то два года назад ,когда ездил к другу на шашлычки или на др уже не очень помню , у него дача возле деревни Курница ,вот я и заскачил на пол часика на близлежащее поле,из сопутки уже и непомню ,ерунда разна.Как-то давно носил в клуб нумезматов ,а там сказали,что ерунда,фуфел короче выкини ....вот как то так !Custorz писал(а):Андрэйка, калі ёсць жаданне ўдакладніць сапраўднасць манеты, можна сустрэцца. Бо я ня выключаю, што гэта і не падробка. Кружок у той час (пачатак 4 ст.) ужо мог быць правільным.
Мяне, у сваю чаргу, цікавяць месца і абставіны знаходкі. Пішыце ў лічку
Пардон, а гэта дзе?Андрейка писал(а):у него дача возле деревни Курница
Брестский район..Custorz писал(а):Пардон, а гэта дзе?Андрейка писал(а):у него дача возле деревни Курница