Печать ли?
-
Re: Печать ли?
Ня гледзячы на падабенства, гэта розныя знакі.
Ня выключана, што пячатка можа быць, увогуле, з Арды.
Wladzislaw писал(а):Ня гледзячы на падабенства, гэта розныя знакі.
Карацей кажучы, рарытэт невядома каму раней належал ... Будзем шукаць .
Счастье для всех , даром . И пусть никто не уйдёт обиженным

Род Крошинских пошёл от князя Вигунда, сына князя Ольгерда Гедиминовича; он имел владения в Смоленском княжестве и в начале XVI века переселился в Литву.
Очень похоже

-
Сваё мінулае паведамленьне я недакладна сфармуляваў. Лепш будзе выглядаць так, што ня гледзячы на падабенства, пячатка ня можа належаць роду, чый гэрб на гравюры.Wladzislaw писал(а):Ня гледзячы на падабенства, гэта розныя знакі.
Так разважаць , трэба маць сур'ёзные падставы.Напэўна Вы растлумачыце свой погляд на гэта пытанне ?Wladzislaw писал(а):Сваё мінулае паведамленьне я недакладна сфармуляваў. Лепш будзе выглядаць так, што ня гледзячы на падабенства, пячатка ня можа належаць роду, чый гэрб на гравюры.Wladzislaw писал(а):Ня гледзячы на падабенства, гэта розныя знакі.

-
Відавочна.romsem писал(а): Так разважаць , трэба маць сур'ёзные падставы.
Ня маю ў гэтым патрэбыromsem писал(а): Напэўна Вы растлумачыце свой погляд на гэта пытанне ?

Так что, это Вы купили печать???? Ха-ха и еще раз 50 ха-ха. Вы не угадали.... Владислав к истине прав процентов на 98, как, впрочем и я. 2 процента мы даем настоящим знатокам сфрагистики..romsem писал(а):Так разважаць , трэба маць сур'ёзные падставы.Напэўна Вы растлумачыце свой погляд на гэта пытанне ?Wladzislaw писал(а):Сваё мінулае паведамленьне я недакладна сфармуляваў. Лепш будзе выглядаць так, што ня гледзячы на падабенства, пячатка ня можа належаць роду, чый гэрб на гравюры.Wladzislaw писал(а):Ня гледзячы на падабенства, гэта розныя знакі.

На взаимовыгодной основе пристрою себе в коллекцию Ваши печатки...
Владислав, бравоWladzislaw писал(а):Відавочна.romsem писал(а): Так разважаць , трэба маць сур'ёзные падставы.
Ня маю ў гэтым патрэбыromsem писал(а): Напэўна Вы растлумачыце свой погляд на гэта пытанне ?.

Все, что касается печатей - консультации, атрибуция, оценка, покупка - пишите на sfragistik@mail.ru или можно https://vk.com/sfragis